AKF Sonneveldprijs 2019

Op 17 december werden in het radioprogramma Volgspot de halve finalisten van de AKF Sonneveldprijs 2019 bekend gemaakt.

Emma Muziektheater, een muzikaal trio bestaande uit Eva Fiselier, Mirjam Mertens en Maartje Goes,  is één van de halve finalisten.  In samenwerking met tekst- en liedschrijver Maarten Hopman maken zij, vanuit hun millennial perspectief, voorstellingen over wat hen wel- of juist niet doet bewegen.

Halve Finalistentourmee 2019

Tijdens de Halve Finalistentournee presenteren de zes halve finalisten van de AKF Sonneveldprijs zichzelf aan het land. Maak kennis met de talenten van de toekomst! Per avond treden drie halve finalisten op met een programma van 30 minuten. Op deze pagina vind u de speeldata.  De indeling wordt binnenkort bekend gemaakt.


Print Friendly, PDF & Email

Programmering Café Theater Festival Utrecht

De programmering van het Café Theater Festival 2018 in Utrecht is bekend!
Maartje Goes is geprogrammeerd en gaat samen met Eva Fiselier & Mirjam Mertens werken aan een voorstelling die tijdens het festival van 1 t/m 4 maart te zien zal zijn in café De Morgenster aan de Oudegracht in Utrecht.

Print Friendly, PDF & Email

Theatercollectief Sturnus

Sturnus is een nieuw theatercollectief, bestaande uit vijf vers afgestudeerde makers van ArtEZ Arnhem, ArtEZ Zwolle en de Amsterdamse Academie voor Theater en Dans. Bij wijze van experiment werkten en verbleven zij vier weken lang in Werkplaats Diepenheim, waar er vanuit verschillende achtergronden werd toegewerkt naar een voorstelling voor op de straten. Met jonge ogen kijkt het collectief naar de tradities van het straattheater en probeert het met een gezonde dosis naïviteit zijn eigen stempel op het genre te drukken. Met muzikaliteit, mime en taal brengt Sturnus een bravoure en kwetsbaarheid naar de openbare ruimte.

Maartje Goes
Stan Geurts
Ischa den Blanken
Freek Nieuwdorp
Chris Hillen

Momenteel werkt Sturnus aan de voorstelling ‘Come to an Age’, een coproductie van Het Theaterschip, Werkplaats Diepenheim en Kunsten op Straat.

Sturnus – Come to an age

 

Print Friendly, PDF & Email