I will be happy every day

Altijd blij zijn, anderen helpen en de verantwoordelijkheid nemen. Altijd het perfecte plaatje laten zien en altijd blijven lachen. Want zolang ik blij ben, wordt er niemand boos op mij. Zolang ik blij ben is iedereen gelukkig. Totdat het lachen stopt en ik alleen ben.

In deze muzikale en beeldende voorstelling, geïnspireerd op het boek ‘Kom hier dat ik u kus’ van Griet Op de Beeck, zien we vijf jonge vrouwen die tegenover het publiek het perfecte plaatje proberen neer te zetten. We zien het streven naar verandering en verbetering, de frustratie van het mislukken en de hunkering naar bevestiging en liefde, gegoten in een muzikale vorm.

Deze voorstelling was de afstudeervoorstelling van Maartje Goes en maakte deel uit van de ArtEZ Finals 2017.

Spelers
Maartje Goes (Zang, Viool), Vera Bon (Zang, Gitaar), Rosa Berman (Zang, Viool), Anne Eding (Zang, Viool, Altviool), Emma Dekker (Zang, Cello)